ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργισμένη διάψευση Καραμανλή Κύριο

17:25 - 11 Φεβ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Άστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Καραμανλής όταν πληροφορήθηκε από δημοσίευμα μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας, ότι παρακάθισε σε δείπνο με ομοτράπεζους τον Νικόλαο Γκλύξμπουργκ και τον στρατηγό ε.α Φράγκο Φραγκούλη. Βρισκόταν μεν στο ίδιο κτίριο, όπως αναφέρει, αλλά, σε άλλο χώρο και αποκλειστικά με φίλους του και στενούς πρώην συνεργάτες.

Ο πρώην πρωθυπουργός, με επιστολή του προς τον διευθυντή της εφημερίδας «Έθνος», Μπάμπη Παπαδάκη, διαψεύδει το δημοσίευμα, ζητά απο την εφημερίδα να ανασκευάσει και ενημερώνει ότι σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του.

 

Το κείμενο της εν λόγω επιστολής έχει ως εξής:

 

«Κύριε Διευθυντά, στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.

 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.