ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κατρούγκαλος… κομμουνιστής και άλλα άγρια θηρία

Ο Κατρούγκαλος… κομμουνιστής και άλλα άγρια θηρία Κύριο

13:08 - 07 Μαρ 2016
Έκαναν καινούργια συκώτια προχθές, όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο.

Αφού διαβεβαίωσε σοβαρά, χωρίς να πεταρίσει με παιγνιώδη επιτήδευση το βλέμμα (σ.σ: για κάποιον ανεξήγητο λόγο, εκτιμά ότι έτσι αυξάνει τη γοητεία του!..) ότι σε επίπεδο Οικονομίας, «είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε»- αλλά ας όψεται το κακό ΔΝΤ- δήλωσε κομμουνιστής προκαλώντας πανδαιμόνιο και γενική ευθυμία!

Ο κ. Κατρούγκαλος προσπάθησε να εξηγήσει την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ, επιχειρώντας να πείσει ότι είναι αντι-νεοφιλελεύθερη και υποστηρίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια να μην θιγούν περαιτέρω τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

Τα λόγια του αμφισβητήθηκαν έντονα από το ακροατήριο το οποίο ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια όταν ο κ. Κατρούγκαλος σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα επιχειρήματά του, δήλωσε «είμαι κι εγώ κομμουνιστής, επιθυμώ ένα άλλο σύστημα».

Μετά τα ειρωνικά σχόλια που προκάλεσε η δήλωση του υπουργού, οι συνομιλητές του προσπάθησαν να τα μπαλώσουν λέγοντας πως ο υπουργός έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται.

 

Βεβαίως και το έχει. Αλλά να μη μας δουλεύει κιόλας… Α, και παρεμπιπτόντως: ισχύει παλαιόθεν το αξίωμα πως όταν ο λαός, αρχίζει να γελά με τους εκπροσώπους της εξουσίας, τότε αυτή, δεν έχει παρά σιγά- σιγά ν΄ αρχίσει να τα μαζεύει…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.