ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλα του Κυριάκου δύσκολα… Κύριο

13:19 - 07 Μαρ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Η στάση του Αντώνη Σαμαρά από την πρώτη στιγμή που πέρασε σε δεύτερο πλάνο, δείχνει ότι κάθε άλλο παρά επιθυμεί να τοποθετηθεί η αναμνηστική φωτογραφία του στην πινακοθήκη της κομματικής μυθολογίας.

Σε μια ομιλία με έντονη αυτοαναφορικότητα το Σάββατο, από τη γενέθλια γη της Καλαμάτας έστειλε για μια ακόμα φορά ισχυρό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να καθίσει σπίτι, αλλά, αντίθετα θα είναι διαρκώς και επίμονα παρών, μέχρι να δικαιωθεί οριστικά η πολιτική του. («παρέδωσα κράτος, το μετέτρεψαν σε απέραντο Hot Spot» και «από το Ουάου στο…Νιάου» ήταν μερικά από τα ευφυολογήματά του).

Αυτό, όμως, ίσως αποδειχθεί στην πορεία, απρόοπτο εμπόδιο στα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατά τα πρότυπα του Γ. Δραγασάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζει την ανάγκη «βίαιης ωρίμανσης» της ΝΔ, καθώς η πολιτική αβεβαιότητα, κυκλώνει τη χώρα και ίσως χρειαστεί να επισπεύσει την εκλογική του ανασυγκρότηση.   

Με τον Κώστα Καραμανλή, τα πράγματα είναι διαχειρίσιμα, καθώς παραμένει σε ρόλο παρατηρητή. Όμως με τον Σαμαρά το πράγμα δυσκολεύει από τη στιγμή που θα αρχίσει να υποδεικνύει πολιτικές και κινήσεις, διεκδικώντας οιονεί ρόλο άτυπου συμβουλάτορα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.