ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψήφος εμπιστοσύνης από την 5η μεγαλύτερη αμερικανική αεροπορική

14:07 - 16 Ιαν 2007
Tsantilas

Από Tsantilas

Από δημόσιες σχέσεις πάμε καλά. Αφού πέσαμε στα «μαλακά» όσον αφορά τις εκτιμήσεις του State Department για το θέμα της τρομοκρατικής επίθεσης στην αμερικανική πρεσβεία, ήρθε και μία ακόμη καλή είδηση για τον ελληνικό τουρισμό.

Η Continental Airlines, η 5η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ αποφάσισε να λειτουργήσει καθημερινό δρομολόγιο απά Αθήνα για Νέα Υόρκη.  Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη απόφαση πήραν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές αλλά και η αμερικανική Delta.

Η Continental Airlines ξεκινά στις 8 Ιουνίου απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing-767, 174 θέσεων, με δυνατότητα μεταφοράς 25 επιβατών στη διακεκριμένη θέση.

Η πτήση θα αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12.20 μ.μ. με άφιξη στη Νέα Υόρκη στις 4.30 μ.μ. της ίδιας ημέρας.Η τιμή του εισιτηρίου, δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Τα στελέχη της Continental απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσαν ότι η Ελλάδα θεωρείται μια ασφαλής χώρα. Πέρα από τις πτήσεις προς Νέα Υόρκη, η Αθήνα συνδέεται με την Ατλάντα διαμέσου της Delta και με τη Φιλαδέλφεια διαμέσου της US Airways τον Μάιο...

Χρήστος Ν. Κώνστας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.