ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για πόλεμο Τσίπρα- καναλαρχών στη Λευκωσία προειδοποιεί το Κυπριακό ΕΣΡ Κύριο

14:57 - 09 Μαρ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Η Κυπριακή Αρχή Ραδιοτηλεόρασης με γραπτή παρέμβαση στη Βουλή, προειδοποιεί ότι είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να ζήσει η Κύπρος μια νέα περιπέτεια τύπου Βγενόπουλου και Λαϊκής, στο τηλεοπτικό τοπίο.

«Μετά τα όσα έγιναν με τον Βγενόπουλο και τη Λαϊκή, για μας ισχύει η παροιμία όποιος καεί με το χυλό, φυσά και το γιαούρτι. Με την παρέμβασή μας, επισύρουμε την προσοχή της Βουλής στα προβλήματα που θα προκύψουν με τυχόν ανεξέλεγκτη κάθοδο των ελλαδικών καναλιών στην Κύπρο», δηλώνει ο εκτελεστικός πρόεδρος της Αρχής, Ανδρέας Πετρίδης.

«Με τα όσα ακούγονται για έλευση καναλιών από την Ελλάδα, κινδυνεύει η Κύπρος να γίνει πεδίο μάχης των καναλαρχών με την ελληνική κυβέρνηση. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχουμε στο κυπριακό τηλεοπτικό τοπίο. Εμείς θέλουμε να έχουμε κυπριακή τηλεόραση. Για ένα ελληνικό κανάλι, το οποίο αύριο μπορεί να πληρώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για άδεια στην Ελλάδα, με το να έρθει στην Κύπρο και να πληρώσει συνολικά 250.000 ευρώ για άδεια και εκπομπή σήματος λύνει οικονομικά προβλήματά του και επιπλέον μπορεί να κάνει πόλεμο στον Τσίπρα εκ του ασφαλούς, όμως δεν είναι αυτό που εμείς θέλουμε», τονίζει ο Ανδρέας Πετρίδης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.