ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατρούγκαλος ο αποστάτης! Κύριο

11:10 - 27 Απρ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, έχει αποφασίσει να υψώσει την τέχνη της πολιτικής αυτογελοιοποίησης σε απλησίαστες σφαίρες.

Στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να πείσει ένα απολύτως δύσπιστο ακροατήριο για τις καλές του προθέσεις καταφεύγει στο ύστατο λιμάνι κάθε πολιτικά ύποπτου χαρακτήρα: μοιράζει προσωπικές εγγυητικές επιταγές που αποδεικνύονται, όμως, ακάλυπτες, όταν δεν προκαλούν γενική θυμηδία.

Μετά τη δήλωσή του, την οποία έκανε χωρίς να σημειωθούν σοβαρά ατυχήματα, όταν διαβεβαίωσε, «είμαι κι εγώ κομμουνιστής», ήρθε χθες νέα στιγμή δόξας.

Δεχόμενος χθες στη Βουλή τα πυκνά πυρά όλων των εκπροσώπων των φορέων που είχαν κληθεί να εκφέρουν άποψη για το Ασφαλιστικό, είπε αφοπλιστικά: «εγώ είμαι αποστάτης της τάξης μου», θέλοντας να δείξει ότι κυνηγά ανελέητα τον αιμοσταγή πλούτο για να τον μοιράσει στους φτωχούς.

Όλα αυτά την ώρα που το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αποκαλύπτει πως οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι, θα χάσουν από 996 εκατ. ευρώ φέτος έως και 2,7 δισ. ευρώ το 2019, μέσω των περικοπών στις συντάξεις και των αυξήσεων στις εισφορές με το νέο Ασφαλιστικό.

Ναι, τέτοιος είναι ο Γ. Κατρούγκαλος!..

Τελευταία τροποποίηση στις 11:31 - 27 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.