ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και η Βαγενά το... χαβά της: Απευθυνόμουν σε «έξυπνους» Κύριο

12:52 - 27 Μαϊ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι μία εξαιρετική κατά τ΄άλλα ηθοποιός, αλλά σαν πολιτικός καλά θα κάνει να ξεχάσει την υποκριτική...

Χuες προκάλεσε σάλο με τη δήλωσε περί κυριαρχίας από τους Τούρκους. Σήμερα επανέρχεται λέγοντας ότι τα λόγια της «διαστρεβλώθηκαν» και ότι απευθυνόταν σε «ευφυείς» και όχι σε φαρμακερά φίδια.

 

Η δήλωση που έκανα ήταν για τους ευφυείς

 

Επανερχόμενη στη δήλωσή της η κα Βαγενά εμμέσως πλην σαφώς αποκαλεί χαζούς όσους την επέκριναν, «Η δήλωση που έκανα απευθύνεται σε ευφυείς ανθρώπους και όχι σε φαρμακερά φίδια», ανέφερε.

 

«Θεωρεί ποτέ κανείς ότι είχαμε εθνική κυριαρχία; »


«Πριν καιρό, συνάντησα δυο γυναίκες στα Φάρσαλα. Και μου είπαν: "Μην στενοχωριέσαι μωρέ Άννα. Εδώ αντέξαμε τόσα. Αντέξαμε κατοχές. Θα τα πάρουμε πίσω". Αυτά τα λέει ο υγιής κόσμος και όχι τα φαρμάκια. Λυπάμαι πολύ αν μένουμε στις λέξεις. θεωρεί ποτέ κανείς ότι είχαμε εθνική κυριαρχία; Πότε είχαμε εθνική κυριαρχία σε αυτό τον τόπο; Γιατί είμαστε υποκριτές;»

 

Σε τούτο το τελευταίο ερώτημα καλό θα είναι να σταθεί μπροστά σε έναν καθρέφτη και να το επαναλάβει...

 

Ζορίστηκε, αλλά το ψήφισε το πολυνομοσχέδιο


Η κα Βαγενά είπε ακόμα ότι ζορίστηκε πολύ να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εφτασε η στιγμή που σκέφτηκα να μην το ψηφίσω. Πήρα συνειδητά την ευθύνη».

 

Σε ποιούς απευθύνεστε τώρα κ. Βαγενά; Στους ευφυείς ή στα φίδια τα φαρμακερά; Για να ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσουμε στη χειμερία νάρκη...

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:00 - 27 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.