ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΣΥΡΙΖΑ «χαιρετίζει» τον γαλλικό αγώνα... Κύριο

22:01 - 29 Μαϊ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Ενδεχομένως να γελάνε ακόμα και οι... πέτρες με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που «χαιρετίζει» τον επίμονο αγώνα του γαλλικού λαού ενάντια στην κατάργηση των εργασιακών κατακτήσεων!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας "πρόκειται για έναν αγώνα που αφορά τους εργαζόμενους όλης της Ευρώπης, καθώς η συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων αποτελούν κεντρική επιλογή της ευρωπαϊκής χρηματοοικονομικής ελίτ."

 

 

Για ποια Ευρώπη εντέλει; Για τους «μένουμεΕυρωπαίους» όπως λέει και ο φίλτατος Κυρίτσης ή για αυτούς που αντιδρούν προκειμένου να υπερασπιστούν τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις όπως επίσης αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Λέει όμως και κάτι ακόμα χαριτωμένο. «Η επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στα δικαιώματα των εργαζομένων πρέπει να βρει απέναντί της το ενιαίο μέτωπο των Ευρωπαίων εργαζομένων και των ευρωπαϊκών λαών. Η υπεράσπιση της δημοκρατίας ισοδυναμεί με υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων».

 

Βρε πού πάμε που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης...  Εκεί που φτύναμε, σκύβουμε και γλείφουμε!

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 21:31 - 29 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.