ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Νεφελούδης αναλύει εις βάθος τους «Παραιτηθείτε» Κύριο

10:41 - 13 Ιουν 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Εδώ και καιρό ο δημόσιος διάλογος στη χώρα διεξάγεται χωρίς επιχειρήματα, με όρους καφενείου.

Σαν παλιές νοικοκυρές που μαλώνουν πάνω απ΄ τα μπουγαδόνερα, πολιτικά στελέχη πολλών κομμάτων, παίρνουν φόρα στις τηλεοπτικές και δημόσιες ρούγες και ασκούνται επιτυχώς στο καλλιτεχνικό… κατινάζ.

 

Τελευταίο παράδειγμα ο γ. γ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης που επιτίθεται μέσω του Facebook στο κίνημα «Παραιτηθείτε». Θα μπορούσε να παρατηρήσει ας πούμε ότι το κίνημα αυτό, πίσω από την συγκεκριμένη προτροπή δεν έχει καμία πολιτική θέση ή πρόταση. Αυτός όμως ο πεφωτισμένος της «αριστεράς», προτίμησε να γράψει τα εξής που φυσικά χαρακτηρίζουν την ποιότητά του:

 

«Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσι τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους. Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολλαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε.

 

Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».

 

Για να μιλάει για καλσόν ο Νεφελούδης κάτι θα ξέρει…

Τελευταία τροποποίηση στις 11:14 - 13 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.