ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Εξεταστική Επιτροπή για τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέϊθ Κύριο

12:07 - 05 Ιουλ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

«Οι αποκαλύψεις του Τζέϊμς Γκαλμπρέϊθ κάνουν πιο επιτακτική τη σύσταση Eξεταστικής Eπιτροπής για αυτή τη σκοτεινή περίοδο» σχολίασε στον Σκάϊ ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή το Σχέδιο Β του Γιάννη Βαρουφάκη που αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Αμερικανός οικονομολόγος και στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομικών.

«Η αίτηση Eξεταστικής παίρνει πλέον νέο περιεχόμενο μετά τις αποκαλύψεις και γίνεται πολιτικά ακόμη πιο επιτακτική. Αυτή η σκοτεινή περίοδος πρέπει να βγει πλήρως στο φως. Παίχτηκε το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων αυτή την περίοδο και αποτέλεσμα της η φτωχοποίηση των Ελλήνων» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

Ο κ. Κουμουτσάκος υπενθύμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε πριν από τρεις μήνες αίτηση Eξεταστικής Eπιτροπής για την περίοδο Τσίπρα – Βαρουφάκη, που στοίχισε πολλά δισ. στον ελληνικό λαό όπως είπε, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Βουλής, ότι αντιμετωπίζουν το όλο θέμα με χαρακτηριστική απάθεια.

 

«Δεν είχαμε καμία αντίδραση... Έχει τρέξει μεταγενέστερο αίτημα σύστασης Eπιτροπής για το πολιτικό χρήμα και τα ΜΜΕ, θα επιμείνουμε, κι ας μην συζητείται από κυβέρνηση και πρόεδρο της Βουλής» είπε.

 

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δημοψήφισμα ως «ημέρα πένθους».

 

«Αυτό που συνέβη πριν ένα χρόνο ήταν η πιο ακραία εξαπάτηση ολόκληρου λαού» σημείωσε προβλέποντας δυσοίωνα: «Το χειρότερο είναι ότι καταβάλλεται αίμα χωρίς ελπίδα και προοπτική βελτίωσης, αντίθετα πηγαίνουμε στην ενεργοποίηση του εφιαλτικού κόφτη που σημαίνει νέες περικοπές».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.