ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Λεβέντης: Ο Τσίπρας με θαυμάζει… Κύριο

15:37 - 10 Ιουλ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Επιχείρηση γοητείας του Βασίλη Λεβέντη έχει στήσει ο Αλέξης Τσίπρας η οποία μάλιστα έχει σκλαβώσει τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Το παραδέχθηκε ο ίδιος, όταν μιλώντας στον Σκάϊ αποκάλυψε όσα φέρεται να του είπε ο πρωθυπουργός στην τελευταία τους συνάντηση με αφορμή τον εκλογικό νόμο.

«Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό», καυχήθηκε ο κ. Λεβέντης, δείχνοντας μάλλον ότι δεν καταλαβαίνει το «χοντρό γαζί» Τσίπρα.

Αναφερθείς στην τελευταία τους συνάντηση με τον πρωθυπουργό, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε πως δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του και πως δεν έχει ξαναδεί να παρακολουθούν στη Βουλή αρχηγό με τόση προσοχή, όπως όταν ο Βασίλης Λεβέντης ανεβαίνει στο βήμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξομολογήθηκε πως ο πρωθυπουργός τον σαγήνευσε. «Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα ρητά που κατά καιρούς έχω πει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός ανοίγει ένα βιβλιαράκι με τα ρητά και τις ιστορίες που κατά καιρούς έχει πει ο κ. Λεβέντης και διαλέγει το καλύτερο!

Εντάξει οι ζέστες έχουν σφίξει από καιρό, αλλά ο Πρόεδρος Λεβέντης, ως γνωστόν δεν πτοείται από αυτά…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.