ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το βιολί του ο Βούτσης για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής… Κύριο

13:03 - 11 Ιουλ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Ο Νίκος Βούτσης ανήκει στον σκληρό ηγετικό πυρήνα της ομάδας που κυβερνά και ως εκ τούτου, συχνά-πυκνά αποκαλύπτει τον κυνισμό που ενδημεί στα υπόγεια ενδιαιτήματα του Μαξίμου.

Μιλώντας στον Σκάϊ αναφορικά με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα του εκλογικού συστήματος, προσπέρασε με ευκολία την ουσία και στάθηκε στον τύπο, με επιτηδευμένη αφέλεια που δεν τον τιμά.

 

Αφού είπε αρχικά για να είναι εντάξει και με την (το πάλαι…) αριστερή του συνείδηση ότι θα προτιμούσε να περάσουν οι αλλαγές χωρίς τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, πρόσθεσε στη συνέχεια, πως δεν είναι δυνατόν ένας πρόεδρος της Βουλής να βάλει απαγορευτικά στις ψήφους των βουλευτών, χαρακτηρίζοντας μία ψήφο ευπρόσδεκτη ή μη.

 

 

Δεν καταλαβαίνει άραγε το ζήτημα Δημοκρατικής τιμής; Ή ότι θα αρκούσε μια ξεκάθαρη πολιτική δήλωση που να βάζει τα πράγματα στην θέση τους; Βεβαίως… Αλλά παίζει κουτοπόνηρα γιατί ακολουθεί το δόγμα ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

 


Επιχειρώντας μάλιστα έναν ολέθριο συμψηφισμό, καλεί τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει αν, στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης, θα εισηγηθεί τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι «κινείται στα όρια της ακροδεξιάς».

 

Δικαιώνει με την στάση του τις υποψίες, όσων εδώ και καιρό στη Βουλή, κάνουν λόγο για διακριτικό φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ και της ναζιστικής οργάνωσης- η οποία πάντως παζαρεύει ακόμα την ψήφο της…- με σκοπό να βγούνε τα κουκιά του νέου νόμου.

 

Απάδει αυτό στην Αριστερά, αλλά, βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δείχνει να ενοχλείται αφού έχει εγκαταλείψει προ καιρού αύτανδρο το ιδεολογικό και αξιακό φορτίο της Αριστεράς…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.