ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασίλης Λεβέντης: Ένας μπαλαντέρ παντός καιρού Κύριο

18:20 - 30 Ιουλ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν φημίζεται για την εχεμύθειά του. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του "Ε", έκανε γνωστή την πρόθεσή του να μπει στην επόμενη κυβέρνηση, που θα προκύψει έπειτα από τις εκλογές οι οποίες όπως προέβλεψε θα γίνουν σύντομα.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει «λευκή επιταγή» σε κανέναν, θέτοντας τους όρους του. Μάλιστα πρόσθεσε με σιγουριά πως θα ενταχθεί στην κυβέρνηση είτε με επικεφαλής τον Τσίπρα, είτε με τον Μητσοτάκη και τόνισε πως δεν είναι «δεκανίκι» του πρωθυπουργού, αλλά συζητούν ως φίλοι.

«Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή. Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλω σχέδιο», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις κατηγορίες περί στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νυν πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως δεν αποτελεί «δεκανίκι» του Τσίπρα. Παρ όλα αυτά συζητά μαζί του ως φίλος. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει στην παρούσα κυβέρνηση, πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν μπαίνει, υποστηρίζοντας συνάμα, ότι ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ έχουν ενταχθεί στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει ενώ, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό. «Αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές», είπε εν είδη χρησμού.

Όσον αφορά τα πιο προσωπικά με το πρωθυπουργικό ζεύγος και το γεύμα με ψάρι που ετοιμάζει στο σπίτι του, ο κ. Λεβέντης, είπε ότι «περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός πότε θα γίνει αυτό το γεύμα, αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος θα πάει τις επόμενες μέρες στο εξοχικό του Τσίπρα στο Σούνιο».

Σχολιάζοντας το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Λεβέντης είπε: «αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις  θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες. Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες».

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.