ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόνερα του διαγωνισμού για τις άδειες Κύριο

12:38 - 02 Σεπ 2016
Μπορεί στο Μαξίμου να άρχισαν ήδη τις θριαμβολογίες για το ποσόν που συγκεντρώθηκε από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ωστόσο η κυβερνητική ρητορική για τον αριθμό τους, που όρισε ο αρμόδιος υπουργός Ν. Παππάς μονομερώς, μπάζει καταφανώς.

Και μόνο το γεγονός ότι δύο εταιρείες, η Dimera Media με προσφορά 61,5 εκ. ευρώ και ο Alpha με 61 εκ. έμειναν εκτός νυμφώνος, αποδεικνύει ότι υπήρχαν περιθώρια για δύο τουλάχιστον ακόμα άδειες και συνεπώς ακόμα περισσότερα έσοδα τα οποία στην περίπτωση αυτή θα έφθαναν τα 368,5 εκ. ευρώ!

Αφού το βασικό κριτήριο ήταν η οικονομική επιφάνεια των συμμετεχόντων, γιατί ο κ. Παππάς δεν επιχείρησε να μεγιστοποιήσει τα οφέλη;

 

Επιπλέον τούτων, προκαλεί αποστροφή η αδιαφορία της κυβέρνησης για το ζοφερό μέλλον των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς που μέλλεται να κλείσουν. Σε μια εποχή, όπου ένας στους δύο δημοσιογράφους είναι άνεργος- για να μην μιλήσουμε για τους συναδέλφους (ναι, συνάδελφοι είμαστε) τεχνικούς, φροντιστές, ηχολήπτες, εικονολήπτες και πλήθος άλλων ειδικοτήτων- η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σφυρίζει αδιάφορα για την τύχη πάνω από 1.000 οικογενειών που θα βρεθούν σε λίγο καιρό στον δρόμο.

 

Στην περίπτωση της κρατικής ΕΡΤ, απεναντίας, την οποία ειρήσθω εν παρόδω, όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, με ψυχή και σθένος υπερασπιστήκαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ εξάντλησε την επιείκειά του, επαναπροσλαμβάνοντας τους απολυμένους. Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και συχνά κάτω από άθλιες συνθήκες, όπως επιβεβαιώνεται εκκωφαντικά και πάλι, είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

 

Ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν δυσφημίστηκε τόσο, όσο σήμερα, στα χέρια αυτών των επηρμένων και μεταλλαγμένων πρώην…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:14 - 02 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.