ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλει να γίνει Πάνος ο Βασίλης; Κύριο

12:54 - 07 Σεπ 2016
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

«Tα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Μεσσηνία δικαιώνουν, δυστυχώς, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη, που από τριμήνου είχε στη Βουλή ζητήσει έργα υποδομής για την Καλαμάτα και τα χωριά. Υπήρξε άμεση επικοινωνία του Β. Λεβέντη με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, όπου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αξίωσε να μεταβεί άμεσα κλιμάκιο υπουργών στην περιοχή της Μεσσηνίας για εκτίμηση των ζημιών και παροχή οικονομικής βοήθειας. Εκφράζουμε, επίσης την βαθιά μας θλίψη για τους νεκρούς που είναι τα θύματα της έλλειψης οργάνωσης του κράτους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Μέσα στη γραφικότητα με την οποία πολλοί αντιμετώπιζαν τα τελευταία 20 χρόνια τον κ. Λεβέντη , δεν μπορεί κανείς να του στερήσει ότι δεν ξέρει να εκμεταλλεύεται ακόμη και τα καιρικά φαινόμενα για να προβληθεί.

 

Το εντυπωσιακότερο όλων όμως είναι ότι ο ίδιος «αξίωσε τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα να μεταβεί άμεσα κλιμάκιο υπουργών στην περιοχή της Μεσσηνίας για εκτίμηση των ζημιών και παροχή οικονομικής βοήθειας.»

Ο καλοπροαίρετος θα έλεγε ότι αναλαμβάνει έναν πατρικό ρόλο στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πιο καχύποπτος ότι φέρεται σαν να είναι… συνεργάτης του.

 

Ο Καμμένος τι να λέει άραγε για αυτές τις μικρές και αθώες παρεμβάσεις;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.