ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα «γκάφα» Φωτίου ξεσήκωσε στο πόδι το υπουργείο Κύριο

12:59 - 28 Σεπ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου η οποία μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη ανέφερε αφοπλιστικά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων στον χώρο όπου προΐσταται, όχι μόνο δεν δουλεύει, αλλά, αντίθετα, υπονομεύει τις κυβερνητικές προσπάθειες.

Εξοργισμένοι οι υπάλληλοι προχώρησαν σε στάση Εργασίας, υποχρεώνοντας την κυρία Φωτίου να προβεί σε μερική ανασκευή των επίμαχων δηλώσεων, στις οποίες χαρακτήρισε για μια ακόμα φορά εαυτήν, θύμα παρερμηνείας.

Στις δηλώσεις αυτές, πάντως, η υπουργός εμφανίζεται να διαπιστώνει χωρίς περιστροφές ότι «όντως οι δημόσιου υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα, αυτό μας έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία μας» και εξειδικεύοντας τα λόγια της συνοψίζει: «είναι ένα κράτος στο οποίο εμείς καθόμαστε από πάνω και αυτό από κάτω μας υπονομεύει».

Στο ίδιο μήκος εμφανίζεται να εξομολογείται με αγανάκτηση: «αν δεν είχα νομικό σύμβουλο με αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω, θα είχα πάει στη φυλακή»!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.