ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είναι κεφάτος γυρίζει από το... Καράκας Κύριο

20:49 - 31 Οκτ 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Είχαμε ακούσει (ιδιαίτερα στην προ Μνημονίων εποχή) για τις γυναίκες της "καλής" κοινωνίας που ταξίδευαν σε Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, αλλά ότι κάποιος πάει για ψώνια σε σούπερ μάρκετ στο Καράκας πρώτη φορά ακούσαμε.

Και είναι απορίας άξιο, πώς ο Νίκος Παππάς που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε δύσκολη θέση λόγω της απόφασης του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του νόμου του για τις τηλεοπτικές άδειες, δεν σκέφτηκε κάτι πιο έξυπνο να πει για να δικαιολογήσει το ταξίδι του στη Βενεζουέλα το 2013.

 

"Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει, υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει προκύψει τίποτα. Τότε, υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό", ήταν η ακριβής απάντηση του υπουργού Επικρατείας σε συνέντευξή του στον Real FM.

 

Κι ύστερα ήρθε το hashtag #shopping_στο_Καρακας στο Twitter για να προστεθεί στα... γαλόνια του Νίκου Παππά, που το τελευταίο διάστημα βάζει συνέχεια αυτογκόλ και φέρνει σε δύσκολη θέση ολόκληρη την κυβέρνηση και φυσικά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

 

Αργά ή γρήγορα ο ανασχηματισμός... έρχεται και μένει να δούμε τι θα πράξει ο Αλέξης Τσίπρας και τι απόφαση θα πάρει για τον καλό του φίλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:00 - 31 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.