ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης ο…Θεματοφύλακας Κύριο

11:59 - 04 Νοε 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Σαφείς αποστάσεις από τη χθεσινή στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ψηφίσει τις τροπολογίες για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Αν ήμουν στη Βουλή δεν θα τις ψήφιζα» είπε, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε συνεδρίαση ή σύσκεψη της Κοινοβουλευτική Ομάδας για να ληφθεί η τελική απόφαση σχετικά με τη στάση του κόμματος.

 

«Είχα ζητήσει να συνεδριάσει η Κ.Ο για να αποφασίσει, αλλά ούτε έγινε, ούτε με ρώτησε κανείς. Η διάταξη που αφαίρεσε τις αρμοδιότητες από το ΕΣΡ έπρεπε να καταργηθεί και θα καταργηθεί μόλις βγει η απόφαση του ΣτΕ. Αν ήμουν παρών στην ψηφοφορία θα ψήφιζα "όχι". Πιστεύω ότι είναι άδικο για τον κόπο που έχουμε κάνει ως Δημοκρατική Παράταξη απέναντι στον νόμο Παππά, να δίνεται μια θολή εικόνα με ενδιάμεσες λύσεις. Ως κόρη οφθαλμού διαφύλαξα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη συλλογικότητα στις αποφάσεις και αυτό περιμένω και τώρα. Διεκδικώ να πείθω το κόμμα μου, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι υπάρχει εσωτερική δημοκρατία στο κόμμα μου. Είμαι θεματοφύλακας των εσωτερικών διαδικασιών. Δεν μπορεί ένα θέμα σαν το χθεσινό να ρυθμίζεται από έναν, γι αυτό και ζήτησα σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

 

Ολόκληρο το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, σε μια εμφάνιση…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.