ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη Μενεγάκη στο Μαξίμου ο Κοντομηνάς Κύριο

18:25 - 04 Νοε 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Δεν πέρασαν παρά λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήγε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να καταγγείλει τις αποφάσεις του Νίκου Παππά, σχετικά με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Τα δεδομένα, όμως, τώρα άλλαξαν και ο ιδιοκτήτης του Alpha πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας.

Οι λόγοι της επίσκεψης του ισχυρού άνδρα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί, ωστόσο, εικάζεται ότι ζήτησε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των τηλεοπτικών αδειών.

 

Η απόφαση του ΣτΕ ανάγκασε σε υποχωρήσεις την κυβέρνηση και το τοπίο έχει άλλαξει. Ο διαγωνισμός επί της ουσίας δεν ισχύει και δρομολογούνται νέες διαδικασίες, εφόσον φυσικά επιτευχθεί άμεσα μία συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

 

Παράλληλα, παρότι η κυβέρνηση ανασχηματίζεται, ο υπουργός Παππάς αναμένεται να κρατήσει υπό την ευθύνη του τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο κι έτσι ο κ. Κοντομηνάς είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πώς προσανατολίζεται η κυβέρνηση να χειριστεί την υπόθεση από εδώ και στο εξής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.