ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η... απολογία του Παπαδημητρίου για το παράλληλο νόμισμα Κύριο

13:45 - 07 Νοε 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Παραλαμβάνονας το υπουργείο Οικονομίας από τον Γιώργο Σταθάκη, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θέλησε να διώξει όλες τις σκιές σχετικά με τις απόψεις που είχε εκφράσει στο παρελθόν περί κοινού νομίσματος, οι οποίες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα από τη στιγμή που το όνομά του ανακοινώθηκε στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Σε μίας μορφής... απολογία ο κ. Παπαδημητρίου είπε συγκεκριμένα:

 

«Δεν υπάρχει αυτή η εναλλακτική λύση για την κυβέρνηση, έχει γίνει σαφές. Μέχρι τώρα ήμουν ακαδημαϊκός, οι ακαδημαϊκοί λένε πολλά πράγματα, τώρα αναλαμβάνω άλλο ρόλο. Όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα τότε βλέπουν ότι μερικά πράγματα που έχουν πει ίσως να είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά μετά από σχετική ερώτηση ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Στις ΗΠΑ από όπου προέρχομαι μετά από μακρόχρονη παραμονή, τα investments είναι μια από τις σημαντικότερες λέξεις γιατί οι επενδύσεις είναι η ατμομηχανή της οικονομίας. Θα ενθαρρύνουμε τις επενδύσεις πάντοτε στα πλαίσια του ευρώ και με σεβασμό στους ευρωπαϊκούς θεσμούς» είπε επίσης δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει από το νέο του πόστο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.