ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ προκάλεσε η υποδοχή Ομπάμα από… τον Καμμένο Κύριο

10:58 - 16 Νοε 2016
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Το γεγονός ότι το Μαξίμου επέλεξε, ακολουθώντας μια δική του εθιμοτυπία να αναθέσει στον υπουργός Εθνικής Άμυνας και…συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο την υποδοχή του Προέδρου των ΗΠΑ, προκάλεσε αρνητικές σκέψεις.

Δικαιολογημένα το «Ποτάμι» θέτει σειρά ερωτήσεων, λέγοντας:

«Ποιος νοσηρός εγκέφαλος σκέφτηκε να στείλει τον κ. Καμμένο να υποδεχτεί τον Πρόεδρο Ομπάμα; Ποιος αποφάσισε να υποδεχτεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο ένας από τους δύο αρχηγούς (ο άλλος ήταν ο Μιχαλολιάκος) που χαιρέτισαν θερμά την εκλογή Τραμπ λέγοντας μάλιστα ότι «χάρη σε μένα και τον Τράμπ η Νέα Τάξη Πραγμάτων τελείωσε για πάντα»; Τόσο εξαρτημένος είναι τέλος πάντων ο κ. Τσίπρας από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ; Και γιατί δέχθηκε αυτή την απρέπεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Όπως υπενθυμίζει η Σεβαστουπόλεως, «τον Μπιλ Κλίντον το '99 τον είχε υποδεχθεί ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου. Και τον Τζορτζ Μπους το '91 ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ενώ την Καγκελάριο Μέρκελ και τον πρόεδρο Ολάντ τους είχε υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και παλιότερα ο κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός.

Και βέβαια τον Πρόεδρο Ομπάμα στην υπόλοιπη Ευρώπη τον υποδέχονται ή υπουργοί Εξωτερικών ή αρχηγοί κρατών».

Έλλειψη σοβαρότητας; Το λιγότερο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.