ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στους μεγαλύτερους κινδύνους για τις αγορές... τα tweet του Τραμπ;

Στους μεγαλύτερους κινδύνους για τις αγορές... τα tweet του Τραμπ; Κύριο

22:56 - 13 Δεκ 2016
Σε.. κίνδυνο για τις αγορές παγκοσμίως εξελίσσεται ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, όπως έχει ήδη φανεί άλλωστε στις περιπτώσεις των μετοχών των Lockheed Martin και Boeing.

«Τώρα έχουμε μία νέα μορφή κινδύνου, ονομάζεται προεδρικός κίνδυνος λόγω twitter», αναφέρει ο Jack Ablin της BMP Private στο Politico.

 

«Τώρα, όλοι οι επενδυτές θα έχουν στη μία οθόνη του υπολογιστή τους ανοικτό το Twitter του Αμερικανού προέδρου και στην άλλη το τερματικό του Bloomberg», σημειώνει.

 

«Πρέπει να αναλύεις καθε tweet. Σήμερα είναι στα υψηλά της η μετοχή της Boeing και στοιχηματίζω το ίδιο θα συμβαίνει και με την μετοχή της Lockheed», συμπληρώνει ο Jack Ablin. «Έτσι ένας έξυπνος επενδυτής θα πρέπει να έχει γνώση των tweet του Τραμπ», συμπληρώνει.

 

«Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν αλγόριθμους ώστε να μελετούν καλύτερα τα tweets του Αμερικανού προέδρου, μια μελέτη που όσο αυξάνεται το δείγμα (τα tweets) τόσο ευκολότερη γίνεται», σημειώνει ο Zachary David, αναλυτής στο KOR Group, μιλώντας στο Politico.

Τελευταία τροποποίηση στις 02:57 - 14 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.