ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μανώλης Σφακιανάκης ιδρύει το ελληνικό... CSI

Ο Μανώλης Σφακιανάκης ιδρύει το ελληνικό... CSI Κύριο

21:23 - 23 Ιαν 2017
Στη σύσταση ενός ελληνικού... CSI προχωρά ο Μανώλης Σφακιανάκης, έπειτα από την καρατόμησή του από την Ελληνική Αστυνομία. Ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ωστόσο θεωρήθηκε ότι δεν είναι πια αναγκαίος στηνη αστυνομία. Έπειτα από την ανακοίνωση της αποστράτευσής του, ο ίδιος προχωρά στη δημιουργία Ινστιτούτου που θα δραστηροποιείται στο χώρο του διαδικτύου και θα ενημερώνει πολίτες, γονείς και παιδία για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Παράλληλα, το Ινστιτούτο θα παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε επιστήμονες δωρεάν.


Την ανακοίνωση της δημιουργίας του ινστιτούτου έκανε ο ίδιος τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου.

 

«Το πρόγραμμα για τις επισκέψεις μου ανά νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα... σε συνέντευξη Τύπου. Καλή αρχή σε όλους μας και είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα- στόχο ανά την Ελλάδα», ανέφερε.

 

Σε ανάρτησή του μέσω του προσωπικού λογαριασμού το Σαββατοκύριακο, ο κ. Σφακιανάκης είχε αναφέρει: «Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στον τελικό προορισμό. Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ. Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως, θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα!

 

Η γνωστοποίηση της είδησης για την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη από τους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδρασεων στους πολίτες.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:37 - 23 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.