ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα... άκουσαν Φλαμπουράρης και Πετρόπουλος

Τα... άκουσαν Φλαμπουράρης και Πετρόπουλος Κύριο

14:11 - 28 Ιαν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών διακυβέρνησης, αλλά το κλίμα δεν είναι παντού... γιορτινό. Οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Τάσος Πετρόπουλος το διαπίστωσαν από πρώτο χέρι.

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χαλκίδας... υποδέχθηκαν τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος περιόδευσε στην περιοχή και του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους. Τον υπουργό Επικρατείας τον περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου Χαλκίδας αρκετοί εργαζόμενοι.

 

Σε έντονο ύφος του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα τους. «Τα καταγράφω όλα» είπε για να βγει από τη δύσκολη θέση ο υπουργός Επικρατείας.

 

 

Ο Τάσος Πετρόπουλος βρέθηκε στο Επιμελητήριο Ροδόπης και εκεί αντιμετώπισε την οργή των αγροτών.

 

Οι αγρότες, από τις 6 το απόγευμα με κόρνες και καπνογόνα εισήλθαν στην πόλη της Κομοτηνής με την συνοδεία δέκα τρακτέρ και πολλών αγροτικών αυτοκινήτων και αφού έκαναν το γύρο των κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης πάρκαραν τα τρακτέρ στην κεντρική πλατεία. Οι εξαγριωμένοι αγρότες ζητούσαν να μιλήσουν με τον υφυπουργό, ώστε να του θέσουν τα αιτήματά τους. 

 

Αντιπροσωπεία των αγροτών ανέβηκε τελικά στην αίθουσα όπου βρισκόταν ο κύριος Πετρόπουλος στον οποίο και εξέθεσαν τα αιτήματά τους, τονίζοντας πως θα δώσουν ραντεβού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην έκθεση Zootecnia, το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:53 - 28 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.