ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Hillarygate για τον Μακρόν;

Hillarygate για τον Μακρόν; Κύριο

15:06 - 06 Φεβ 2017
Δεν έχει προλάβει να στεγνώσει το μελάνι για το PenelopeGate του Γάλλου συντηρητικού υποψηφίου Φρανσουά Φιγιόν και εμφανίστηκε η πρώτη τροχιοδεικτική βολή εναντίον του ανεξάρτητου υποψηφίου Εμμανουέλ Μακρόν, που δείχνει να είναι το ανάχωμα στη Μαρί Λεπέν.

Η βολή, δεν ήταν από εσωτερικά πυρά αλλά ήλθε κατ ευθείαν από τη Μόσχα.. και την WikieLeak που δημοσιοποίησε e mail ( από τα κλεμμένα) της Χίλαρυ Κλίντον σύμφωνα με το οποίο «ο Εμμανουέλ Μακρόν ως πρώην υπουργός των Οικονομικών θα μπορούσε να αποτελέσει λομπίστα για τα συμφέροντα των μεγάλων αμερικανικών τραπεζών» Αυτό βεβαίως πριν από καιρό και πριν ο Μακρόν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του.

 

Το πώς θα αντιδράσει η Γαλλική κοινή Γνώμη και τι διαστάσεις θα πάρει αυτή η διαρροή δεν το γνωρίζουμε ακόμη αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να προσβλέπει κάποιος σε σένα ως Δούρειο Ίππο για την επιβολή των συμφερόντων του.

 

Το μόνο σίγουρo είναι πως η Μόσχα , ξεκινά και επισήμως την πριμοδότηση της Μαρί Λεπέν, όσο κι αν το Facebook δηλώνει έτοιμο να αντιμετωπίσει κατευθυνόμενες από τη Μόσχα ψευδείς ειδήσεις που θα αφορούν τις γαλλικές εκλογές.

 

unnamed

Τελευταία τροποποίηση στις 15:15 - 06 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.