ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όταν ο Τραμπ δίνει υποσχέσεις αγάπης... Κύριο

22:48 - 15 Φεβ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

«Τα επόμενα χρόνια θα δούμε "πολλή αγάπη" στις ΗΠΑ»… Με αυτή την αινιγματική φράση απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν σχετικά με την αύξηση των αντισημιτικών ενεργειών στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Θα εξαλείψουμε την εγκληματικότητα σε αυτήν την χώρα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βάλουμε τέλος σε έναν ρατσισμό που υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, κάνοντας επίσης λόγο για μια «πολύ διχασμένη» χώρα.

«Ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω κάτι σχετικά με αυτό» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

 

«Πιστεύω ότι πολλά καλά πράγματα γίνονται. Θα δείτε πολλή αγάπη. Θα δείτε πολλή αγάπη», υποσχέθηκε έχοντας στο πλευρό του τον επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης στην κοινή τους συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο.

 

Να υπενθυμίσουμε πως το διάστημα των 10 ημερών μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ την 8η Νοεμβρίου, μια αμερικανική οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Southern Poverty Law Center, καταμέτρησε 867 ρατσιστικές ενέργειες στις ΗΠΑ, οι 100 εκ των οποίων είχαν αντισημιτικό χαρακτήρα...

Τελευταία τροποποίηση στις 23:16 - 15 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.