ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άγριος καυγάς Καμμένου- Θεοχαρόπουλου στη Βουλή

Άγριος καυγάς Καμμένου- Θεοχαρόπουλου στη Βουλή Κύριο

13:53 - 02 Μαρ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στιγμές μεγάλης δόξας γνώρισε και πάλι την Πέμπτη η Βουλή όταν ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος αρπάχτηκαν με αφορμή τα εξοπλιστικά προγράμματα με τον κυβερνητικό εταίρο να χαρακτηρίζει τον κ. Θεοχαρόπουλο «απόγονο του Άκη Τσοχατζόπουλου» και εκείνον να ανταπαντά επικρίνοντας την κυβέρνηση Καραμανλή και υπερασπιζόμενος τη στάση του Κ. Σημίτη στα Ίμια.

Όταν ο Καμμένος σχολίασε δηκτικά πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι της λογικής Σημίτη και Πάγκαλου ότι τις σημαίες τις παίρνει ο άνεμος» ο Θεοχαρόπουλος σημείωσε:  

 

«Στα Ίμια ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης και μακάρι να είχαμε και τώρα μια τέτοια λογική σοβαρότητας και υπευθυνότητας στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων» κατηγορώντας τον υπουργό ότι με τις αντιδράσεις του στην προκλητικότητα των Τούρκων έριξε «λάδι στη φωτιά» και θυμίζοντας ακόμα ότι υπήρξες μέλος των κυβερνήσεων Καραμανλή που «εκτόξευσε χρέη και ελλείμματα και έφερε τα μνημόνια».

 

Με κλιμακούμενη…ανάφλεξη ο κ. Καμμένος δήλωσε περήφανος για τις κυβερνήσεις Καραμανλή και πρόσθεσε αναλόγως: «Εσείς είστε σε μια παράταξη που ήταν μαζί σας ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Τραυλός, ο Σμπώκος και όλοι όσοι περιλαμβάνονται στις δικογραφίες των σκανδάλων των εξοπλιστικών. Ληστέψατε την Ελλάδα ! Θα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε. Όπου ανοίγει δικογραφία είναι όλο το ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι έμποροι όπλων με τα βραχιολάκια και οι κρατούμενοι πολιτικοί για διασπάθιση είναι δικοί σας».

 

Στην αντίδραση Θεοχαρόπουλου που πρόλαβε να φωνάξει «ντροπή» ο υπουργός συνέστησε με την γνωστή του κομψότητα: «Κάτσε κάτω ρε ! Να απολογείσαι και να ζητάς συγνώμη. Η ΔΗΜ.ΑΡ έχει γίνει τσόντα του ΠΑΣΟΚ. Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Καραμανλή!».

 

Όσο πάει αναβαθμίζεται ο δημόσιος λόγος στη χώρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.