ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όταν η Μπεσίκτας συνάντησε την τρόικα και χάρηκε ο Τσακαλώτος

Όταν η Μπεσίκτας συνάντησε την τρόικα και χάρηκε ο Τσακαλώτος Κύριο

15:59 - 08 Μαρ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στο Χίλτον, όπου η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους των θεσμών για το κλείσιμο της αξιολόγησης, έχει "στρατοπεδεύσει" η αποστολή της Μπεσίκτας, που την Πέμπτη θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Europa League.

Στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, οι παίκτες της τουρκικής ομάδας ήρθαν τετ α τετ με τους υπουργούς της κυβέρνησης που διαπραγματεύονται, αλλά και με τους εκπροσώπους των θεσμών, δίνοντας μια διαφορετική νότα στο... ηλεκτρισμένο τοπίο με τις αλεπάλληλες συναντήσεις.

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πάντως, νιώθει καλά με την παρουσία της Μπεσίκτας εκεί, καθώς όπως σχολίασε με χιούμορ, είναι αδελφό σωματείο με τον ΠΑΟΚ, του οποίου είναι οπαδός ο ΥΠΟΙΚ.

 

Η "μάχη" συνεπώς για την Ελλάδα είναι διπλή, αναμένοντας ένα καλό αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση, αλλά και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την τουρκική ομάδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

 

Σημειολογικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Μπεσίκτας μπορεί νιώθει σαν στο σπίτι της στο Χίλτον, το οποίο ανήκει πια σε τουρκικά χέρια, μετά την πώλησή του στον όμιλο Dogus.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:49 - 08 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.