ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σάκης Ρουβάς, τώρα και επενδυτής στην «πράσινη» ενέργεια!

Ο Σάκης Ρουβάς, τώρα και επενδυτής στην «πράσινη» ενέργεια! Κύριο

13:53 - 14 Μαρ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Μία ακόμη ιδιότητα μετά από αυτές του τραγουδιστή, του παρουσιαστή και του ηθοποιού, προσθέτει στο βιογραφικό του ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε προ μηνών στην ίδρυση της «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με έδρα τη Νέα Μάκρη Αττικής και με κύρια δραστηριότητα στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας. 

Όπως γράφει η Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το μετοχικό κεφάλαιο είναι 24.000 ευρώ και «καλύπτεται εξ' ολοκλήρου με καταβολή μετρητών τον ιδρυτή: Αναστάσιο Ρουβά του Κωνσταντίνου και της Μαρίας-Ιωάννας, καλλιτέχνη», ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

 

Σύμφωνα με τον θεσσαλικό Τύπο ο ίδιος ο καλλιτέχνης παρουσίασε σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους στην περιοχή της Καρδίτσας το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.

 

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα ότι ο γνωστός τραγουδιστής έχει αγοράσει στην περιοχή έκταση 37 στρεμμάτων, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο. Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.