ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πρώτα θύματα στη μάχη της Β’ Αθηνών για τη ΝΔ Κύριο

12:48 - 18 Απρ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Η αμφισβήτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ και βουλευτή της Β΄Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη από την Κατερίνα Παπακώστα αρμόδια τομεάρχη υγείας έφερε τον πρώτο σεισμό. Με απόφαση του προέδρου της Ν.Δ, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κατερίνα Παπακώστα επίσης από τη Β΄Αθηνών "καρατομήθηκε" από αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας λόγω μιας ανάρτησής της στο Facebook.
Συγκεκριμένα, η κ. Παπακώστα είχε αναφέρει:
 
"Katerina Papakosta
15 Απριλίου στις 5:36 μ.μ. ·
 
Αφού ευχηθώ, Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι ως αντιπρόεδρος, βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί από τον θεσμό. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του...τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν..."
 
Την βουλευτή Β' Αθήνας θα αντικαταστήσει ο προερχόμενος από το Ποτάμι βουλευτής Αχαϊας, Ιάσων Φωτήλας.
 
Είναι προφανές ότι η κ. Παπακώστα είναι εκτός κλίματος της ηγετικής ομάδας και συνεπής Καραμανλική. Ήδη εν όψει της οψέποτε εκλογικής μάχης τα πρώτα θύματα καταγράφονται στην αρένα της Β΄ Αθηνών, της περιφέρειας άλλωστε και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.