ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξαφνικό τετ α τετ Καραμανλή- Κυριάκου εφ΄ όλης της ύλης

Ξαφνικό τετ α τετ Καραμανλή- Κυριάκου εφ΄ όλης της ύλης Κύριο

12:06 - 25 Απρ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Μετά από μία μακρά περίοδο χαμηλών θερμοκρασιών που οι δύο άνδρες σταμάτησαν να επικοινωνούν με την ίδια συχνότητα όπως παλαιότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την πρωτοβουλία να σπάσει τον πάγο και να ζητήσει ο ίδιος μια συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και προκάτοχό του στην ηγεσία Κώστα Καραμανλή.

Η συνάντηση έγινε σήμερα το πρωί στο στρατηγείο του πρώην πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού στην πλατεία Μαβίλη και όπως αναφέρεται εκατέρωθεν, το κλίμα ήταν εξαιρετικό.

 

Οι δύο πολιτικοί  εξέτασαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας καθώς και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό, ενώ τους απασχόλησε και το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

 

Σημειώνουμε ότι την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο το μνημόσυνο για τα 19 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Ίδρυμα Καραμανλή χωρίς να προσκληθούν πολιτικοί, σε αντίθεση με πέρσι που υπήρχε ανοικτή πρόσκληση και είχε παραστεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Το χάσμα μεταξύ των δύο ανδρών προέκυψε μετά το φλερτ του Κυριάκου Μητσοτάκη με πρώην υπουργούς του Κώστα Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός επικρίνει σε κάθε δημόσια παρέμβασή του την κυβέρνηση Καραμανλή με τον τελευταίο να δηλώνει σφόδρα ενοχλημένος επειδή εκτιμά ότι η Πειραιώς τον αφήνει ακάλυπτο και δεν υπερασπίζεται τα πεπραγμένα του… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.