ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυρίζει μπαρούτι η Βουλή… Κύριο

14:17 - 02 Μαϊ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Με δεδομένη την…υποδοχή που επεφύλαξε η Αντιπολίτευση στο οιονεί 4ο Μνημόνιο ή όπως αλλιώς θέλει να το πει κανείς, αλλά και την πολωτική διάθεση του Μαξίμου δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να φανταστεί κανείς σε ποια ατμόσφαιρα θα διεξαχθεί η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή τις επόμενες μέρες.

Προσώρας, οι νομοτεχνικές υπηρεσίες γράφουν πυρετωδώς τα σχετικά κείμενα ώστε να καταρτίσουν το νομοσχέδιο προκειμένου να σταλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όπου θα βγει η «λυπητερή» των νέων σκληρών μέτρων και εν συνεχεία να διαβιβαστεί στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής μεταξύ 7 και 10 Μαΐου.

 

Από πλευράς Μαξίμου, μεταδίδεται ένα αίσθημα δικαίωσης και αυτοπεποίθησης και ενδεικτική του γεγονότος ότι είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην αντεπίθεση και ότι δεν φοβούνται τον διάλογο, είναι η πληροφορία που μεταδίδουν ότι παρά τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να τοποθετηθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων επί της συμφωνίας.

 

Αυτό όμως είναι από τώρα προεξοφλημένο. Το ζητούμενο είναι, πόσοι από τους βουλευτές της πλειοψηφίας θα ζητήσουν με θάρρος το λόγο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.