ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η... μπασκετική κουβέντα Παυλόπουλου-Ερντογάν

Η... μπασκετική κουβέντα Παυλόπουλου-Ερντογάν Κύριο

15:12 - 22 Μαϊ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο τελικός του Final 4 της Ευρωλίγκα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ ήταν πολύ πρόσφατος και όπως είναι λογικό, υπήρξε αντικείμενο συζήτησης στη Σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος χρησιμοποίησε μάλιστα τη νίκη της Φενέρ για να αναδείξει το κλίμα καλής συνεργασίας των κρατών της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας και του Εύξεινου Πόντου.

 

Απευθυνόμενος λοιπόν προς τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον αντιπρόεδρο της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, είπε:

 

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνεργασίας των κρατών της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας και του Εύξεινου Πόντου είναι ότι η τουρκική ομάδα μπάσκετ Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάρη στον Σέρβο προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους δυο παίκτες ( Μπογκντάνοβιτς και Κάλινιτς) και τον ηγέτη, Έλληνα μπασκετμπολίστα, Κώστα Σλούκα».

 

Λίγο νωρίτερα, Παυλόπουλος και Ερντογάν είχαν επίσης σχολιάσει τον τελικό, με τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λέει στον Τούρκο Πρόεδρο ότι περίμενε να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός και τον Ερντογάν να του απαντά ότι «η Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ καλή».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:51 - 22 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.