ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΑΟΚτζίδικο... πέσιμο στον Κυριάκο

ΠΑΟΚτζίδικο... πέσιμο στον Κυριάκο Κύριο

17:13 - 24 Μαϊ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με συνταξιούχο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για τη στάση που κρατά η ΝΔ έναντι του Ιβάν Σαββίδη.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο "Porto Palace", όπου επρόκειτο να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση, ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τον συγκεκριμένο κύριο να του φωνάζει: "Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος απ' τον Σαββίδη"; 

 

Με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, ο εν λόγω κύριος απομακρύνθηκε απ' τον χώρο της εκδήλωσης.

 

Όμως και νωρίτερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν έντονα παράπονα προς τον πρόεδρο της ΝΔ. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν πορεία προς το ξενοδοχείο, ωστόσο, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε όλους να προσεγγίσουν το Porto Palace.

 

Αντιπροσωπεία περίπου δέκα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχείο και είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.

 

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους για την επίθεση του προέδρου του κόμματος στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ από την πλευρά τους, οι τρεις άνδρες υποστήριξαν πως η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε με την ομάδα, ούτε με τον λαό του ΠΑΟΚ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.