ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το... μάθημα του Γλέζου στη Ζωή

Το... μάθημα του Γλέζου στη Ζωή Κύριο

14:23 - 11 Ιουν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης που έγιναν στο Δίστομο για τα θύματα των ναζί.

Η τέως πρόεδρος της Βουλής, επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από την κατάθεση στεφάνου, φωνάζοντάς του κατά πρόσωπο ότι δεν έχει το δικαίωμα αφού η χώρα του δεν έχει πληρώσει ακόμα τις πολεμικές επανορθώσεις.

 

Ορισμένοι μάλιστα από τους συγκεντρωμένους, προφανώς από τον κύκλο των φίλων της, την χειροκρότησαν.Τα προσχήματα διέσωσε τελικά ο αειθαλής Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, διδάσκοντας ήθος, πήρε από το χέρι τον πρέσβη και το στεφάνι του και τον οδήγησε στο μνημείο.

 

Δεν μας εκπλήσσει βεβαίως η συμπεριφορά «κακομαθημένου» της Ζωής. Εδώ έφτασε στο σημείο, πάνω στην αυτοκρατορική μεγαλομανία της στο σύντομο (ευτυχώς…) πέρασμά της από τη Βουλή, να απαγορέψει την χρήση εμφιαλωμένου νερού!..

 

Είναι κρίμα, αλλά, πολύ νωρίς τέως Πρόεδρος έχει περάσει πλέον οριστικά στην επικράτεια της πολιτικής γραφικότητας, κάτι σαν… Ελένη Λουκά στην εξωτική μας καθημερινότητα…

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:45 - 11 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.