ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεχίζεται η... βεντέτα Πολάκη-Καμπουράκη

Συνεχίζεται η... βεντέτα Πολάκη-Καμπουράκη Κύριο

14:25 - 14 Ιουν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη δίνει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος με αφορμή τον τραγικό χαμό του μικρού Μάριου στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα είχε αναρτήσει φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα.

Με ανάρτηση στο Facebook ο κ. Πολάκης είχε απαντήσει υποστηρίζοντας ότι "είναι επιβεβλημένες οι μπαλωθιές σε γάμους, βαφτίσεις και σημαντικά γεγονότα", εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον δημοσιογράφο.

 

Ο Δημήτρης Καμπουράκης επανήλθε στο θέμα με άρθρο του στο protagon.gr. Μεταξύ άλλων... απειλεί τον κ. Πολάκη ότι μπορεί και να κατέβει βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια. «Βάρδα μην μου την βαρέσει, γιατί δεν σε συμφέρει. Την σκόνη μου θα δεις όχι μόνο στον νομό αλλά και στην ίδια την περιοχή σου» λέει στον Χανιώτη βουλευτή.

 

Απευθυνόμενος επίσης στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, σημειώνει ότι στα καφενεία στην Κρήτη πολλοί συζητούν ότι «ξεφτιλίζεις το πιστόλι που βαστάς» και πως «είναι θέμα χρόνου» να του το πουν και μπροστά του.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:30 - 14 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.