ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ζωή αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο της Βουλής για τον Γλέζο

Η Ζωή αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο της Βουλής για τον Γλέζο Κύριο

15:28 - 27 Ιουν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει στην... κατηφόρα και αρνήθηκε να προλογίσει, με την ιδιότητα της πρώην προέδρου της Βουλής, βιβλίο που εξέδωσε το Κοινοβούλιο για τον Μανώλη Γλέζο.

Ενώ το βιβλίο προλόγισαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης, οι σελίδες που προορίζονταν για την κυρία Κωνσταντοπούλου έμειναν λευκές!

 

Η είδηση έρχεται μετά το σκηνικό στο Δίστομο, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί.

 

Ήταν τότε που ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου. Έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως δεν συνδέει την απουσία της από το βιβλίο με το περιστατικό, αλλά αναφέρει πως δεν ήθελε να βρίσκεται στο ίδιο βιβλίο μαζί με τους "μνημονιακούς, όπως τους χαρακτηρίζει, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Νίκο Βούτση.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:31 - 27 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.