ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι μολότοφ του Τσίπρα Κύριο

12:17 - 05 Ιουλ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Κάποιες φορές, κατά την διάρκεια των συζητήσεων στην ολομέλεια της Βουλής, εκτυλίσσονται παράλληλα διάλογοι από τα βουλευτικά έδρανα, εκτός μικροφώνου και χωρίς εντάσεις.
Συχνά σε αυτές πρωταγωνιστής είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος κάθεται κοντά στα υπουργικά έδρανα και... πυροβολεί.
 
Ετσι έγινε και κατά την πρόσφατη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία, όπου ο κ. Τζαβάρας είχε έναν πολύ ενδιφάρονται διάλογο με τον Πρωθυπουργό. Ο οποίος είχε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να επιδείξει το ιδιότυπο χιούμορ του. 
 
Οπως περιγράφει την σκηνή ο Βηματοδότης της Τετάρτης, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, ο κ. Τζαβάρας έπιασε συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Ηταν η στιγμή που γινόταν λόγος για τον νόμο για την Παιδεία και πόσο καταστροφικός είναι, όταν ο κ. Τζαβάρας φώναξε στον Πρωθυπουργό: «Τι είδους έρευνα γίνεται στα πανεπιστήμια; Το μόνο που γίνεται εκεί είναι να κατασκευάζουν μολότοφ». Ακουσε τη λέξη μολότοφ ο κ. Τσίπρας και αποφάσισε να απαντήσει με αστειάκι στον κ. Τζαβάρα: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;». Ο κ. Τζαβάρας απάντησε αμέσως: «Τι κακό; Καίνε κόσμο».
 
Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιστράτευσε όλο το χιούμορ του για να του απαντήσει: «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ. Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν;».
 
Καλά που ήταν κλειστά τα μικρόφωνα...
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.