ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυστηρό μήνυμα Πιτσιλή σε όσους…δέρνουν τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Αυστηρό μήνυμα Πιτσιλή σε όσους…δέρνουν τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ Κύριο

21:00 - 23 Ιουλ 2017
Με ανοδικό ρυθμό συνεχίζονται οι προπηλακισμοί και οι βιαιοπραγίες καταστηματαρχών στις τουριστικές περιοχές σε βάρος στελεχών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν εστίες φοροδιαφυγής.

Το τελευταίο περιστατικό, στο οποίο ανώτερος υπάλληλος της ΑΑΔΕ ξυλοκοπήθηκε από τοπικό επιχειρηματία στην Πάτμο, υποχρέωσε τον επικεφαλής της Αρχής Γιώργο Πιτσιλή να εκδώσει αυστηρή ανακοίνωση στην οποία προειδοποιεί ότι στο εξής αυτά τα φαινόμενα ανομίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά.

 

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Πιτσιλής αναφέρει:

 

«Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματοποιούν ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, με στόχο τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων και την καλλιέργεια της φορολογικής δικαιοσύνης, κόντρα σε όσους δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μέσω της φοροδιαφυγής. Σεβόμαστε απόλυτα τη λειτουργία των επιχειρήσεων και την προσπάθειά τους να επιβιώσουν μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, δεν θα ανεχθούμε, όμως, ούτε στο ελάχιστο, οποιοδήποτε φαινόμενο ανομίας, άρνησης ελέγχου και, πολύ περισσότερο, επιθέσεων εναντίον των ελεγκτών μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.