ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έκκληση να σταματήσει η σχέση-φάρσα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαδούρο

Έκκληση να σταματήσει η σχέση-φάρσα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαδούρο Κύριο

13:29 - 07 Αυγ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να προβληματίζονται όσοι εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, στην περίεργη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχεση με τα θέματα δημοκρατίας και θεσμικής ομαλότητας.
Μία έκκληση που έρχεται από την Βενεζουέλα εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη και ζητεί να σταματήσει το κακόγουστο αστείο με την στήριξη του καθεστώτος Μαδούρο. Ο  Αντόνιο Λεντέσμα, περιφερειάρχης του Καράκας, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στη νύχτα στο σπίτι του καθώς η κυβέρνηση της Βενεζουέλας τον έχει στοχοποιήσει, δηλώνει: «Ζητάω από τον ελληνικό λαό να αναλύσει το δράμα που ζούμε οι Βενεζουελάνοι και από την ελληνική κυβέρνηση ζητά να μη συνεχίσει να στηρίζει μια τυραννία που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αρχές που διέπουν μια αληθινή δημοκρατία».
Η έκκληση του περιφερειάρχη Καράκας έρχεται (μέσω της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος) προς την Αθήνα, όσο η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η μοναδική της ΕΕ που δεν έχει καταδικάσει το καθεστώς του Νίκολας Μαδούρο. Μήπως έχουμε και ευρωπαϊκές συστάσεις σύντομα; 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.