ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι ζόρι τραβάνε (κάποιοι) στην Δεξιά με την Κεντροαριστερά;

Τι ζόρι τραβάνε (κάποιοι) στην Δεξιά με την Κεντροαριστερά; Κύριο

11:57 - 04 Σεπ 2017
«Εργολαβία» έχει πάρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και όσο και να θέλει κανείς να αγιάσει, μπαίνει σε πειρασμούς να σκεφτεί άλλα.

Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή για την φιλοκαραμανλική της προδιάθεση εφημερίδα έχει βαλθεί να υποβαθμίζει τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του Κέντρου, είτε με πρωτοσέλιδα του τύπου: «Είστε όλοι σαχλαμάρες, μόνο ο ΓΑΠ είναι ηγέτης», ή «3 του Σεπτέμβρη να γελάς», ή με το ευφάνταστο δημοσίευμα ότι θα διαλυόταν δήθεν η ΑΤΕ για να γλιτώσουν από τα δάνεια η ΝΔ και κυρίως το ΠΑΣΟΚ. Ειδικά το τελευταίο έσπευσε να το υιοθετήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ έστω και αν τα δάνεια δεν έχουν διαγραφεί και έστω και αν το ΠΑΣΟΚ έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί - κάτι που αν συνέβαινε θα μπορούσε να «δείχνει» και μία διάθεση να ξεφορτωθεί τα δανειακά του βάρη.

 

Όπως και να έχει, μετά την νευρικότητα που παρατηρείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα συμβαίνουν στο Κέντρο, φαίνεται πως οι υπόγειες διαδρομές του Τσίπρα με τους καραμανλικούς (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) συναντώνται για μία ακόμη φορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.