ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι ΔΑΠίτες της Πάτρας εξέθεσαν άσχημα την ηγεσία του κόμματος

Οι ΔΑΠίτες της Πάτρας εξέθεσαν άσχημα την ηγεσία του κόμματος Κύριο

16:24 - 12 Σεπ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Την πραγματική άποψη περί αριστείας που καλλιεργείται στην φοιτητική παράταξη της ΝΔ, ΔΑΠ- ΝΔΦΚ έδωσε η πλειοψηφία των 106 φοιτητών (οι υπόλοιποι φέρονται να ανήκουν στην ΠΑΣΠ του ΠΑΣΟΚ) στο Πανεπιστήμιο Πάτρας οι οποίοι συνελήφθησαν να έχουν καταθέσει την ίδια εργασία στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Η Γενική Συνέλευση του τμήματος, όταν αποκαλύφθηκε το μέγεθος της μαζικής απάτης αποφάσισε να τους αποκλείσει από ολόκληρη την τρέχουσα εξεταστική περίοδο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των παρατάξεων.

Το θέμα έφτασε όμως και στα ψηλά της ΝΔ στην οδό Πειραιώς.

Επισήμως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ένοιωσε βαρειά εκτεθειμένη και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ζήτησαν την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη σχολή όπου διαπιστώθηκε αντιγραφή των εργασιών.

«Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, όσο και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία απαιτεί τον σεβασμό των κανονισμών από όλους, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν πιστεύουμε πάντως να έπεσε κάποιος απ΄ τα σύννεφα. Μόνο όποιος δεν ξέρει τι ακριβώς γίνεται στα πανεπιστήμια όλης της χώρας, όπου διαπρέπουν πολλές φοιτητικές παρατάξεις χρησιμοποιώντας γραφεία, δικηγόρων και άλλων επαγγελματικών κατηγοριών που στέλνουν τις λύσεις μέσω viber εκπλήσσεται από κάτι τέτοια στις μέρες μας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.