ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Βατερλώ ενός (πολιτικά) γελοίου… Κύριο

16:12 - 14 Σεπ 2017
Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής απέδειξε στην πράξη πως γίνεται πάνω σε στιγμές μιας ανυπολόγιστης καταστροφής να προσθέτει ένας πολιτικός αχρείαστες πινελιές γελοιότητας.

«'Ήταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» είπε το μεσημέρι της Πέμπτης με νεότερη του δήλωση του στο ΑΠΕ και αφού είχε υποβάλλει…ραδιοφωνικώς την παραίτησή του. Κοινώς, λέμε καμιά μ@λ@κί@ να περνάει η ώρα…

 

Έτσι έμαθε ο άνθρωπος να λειτουργεί στην πολιτική, με γνώμονα την ατομική σωτηρία- πώς να σώζει δηλαδή το τομάρι του σε απλά ελληνικά- έτσι φέρεται προκαλώντας την οργή των πολιτών.

 

Στο Μαξίμου, δεν φαίνεται πάντως να ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από τα καμώματά του, άλλο που δεν τον ξαποστέλνουν για επίσης μικροπολιτικούς λόγους. Οι δηλώσεις Τζανακόπουλου, δεν κλείνουν το θέμα- απεναντίας το κρατούν ανοικτό όσον αφορά την τύχη του. «Ο πρωθυπουργός θα κρίνει, ενημερώνεται διαρκώς και θα ενημερωθεί και στο τέλος της διαδικασίας για τον απολογισμό» είπε μεταξύ άλλων.

 

Η στάση του κ. Κουρουμπλή προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις. «Με εξέπληξε αρχικά, αλλά με επανέφερε στην τάξη» σχολίασε μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ανάλογα ή και χειρότερα ήταν τα σχόλια ακόμα και μεταξύ των συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στο μεταξύ ο αν. υπουργός Γεωργίας Γ. Τσιρώνης ανακάλυψε τον αίτιο της ασύλληπτης καταστροφής στο πρόσωπο όλης της κοινωνίας. Ναι, επειδή, στέλνει τέτοια φυράματα στη Βουλή που κανονικά δεν θα΄ πρεπε ούτε να περνάνε απ΄ έξω…

Γ.Χ.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.