ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι δουλειά έχει ο Αλιβιζάτος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ;

Τι δουλειά έχει ο Αλιβιζάτος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ; Κύριο

13:00 - 25 Σεπ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Υποτίθεται ότι ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος έχει αναλάβει να διασφαλίσει την διαφάνεια και όλα τα εχέγγυα για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας με την οποία θα αναδειχθεί η ηγεσία του Νέου Φορέα. Μέχρις εδώ δεν έχει καταφέρει και σπουδαία πράγματα, καθώς το εγχείρημα έχει κολλήσει, αφενός στα προσωπικά παιχνιδάκια των υποψηφίων, αφετέρου στα τεχνικά προβλήματα, την γενική ασυνεννοησία κλπ.
Το δουλειά όμως έχει ο καθηγητής, έχοντας την θέση και τον ρόλο που έχει σήμερα, να σπεύδει να συμμετάσχει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ; 
Οπως πληροφορούμαστε, η ατιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου εκδήλωση για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Πέραν του καθηγητή, ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» Δημήτρης Ψαρράς, καθώς και η δημιουργός του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση», Angelique Kourounis.
Ισως θα μπορούσε και να λείπει ο κ. Αλιβιζάτος από την εκδήλωση - δεδομένης της σημερινής του θέσης και ρόλου. Εκτός αν έχει αποφασίσει να λείψει από αλλού, οπότε αλλάζει το πράγμα...
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.