ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναβλήθηκε η ανατροπή του καθεστώτος από την Ζωή

Αναβλήθηκε η ανατροπή του καθεστώτος από την Ζωή Κύριο

14:34 - 16 Οκτ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Πριν από έναν μήνα στην ΔΕΘ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μας είχε ενημερώσει ότι στο διάστημα από 13-15 Οκτωβρίου επρόκειτο να γκρεμίσει το καθεστώς (του Τσίπρα, προφανώς).

Οι ημέρες πέρασαν κι όμως το καθεστώς είναι ακόμη εδώ. Υπήρξαν βέβαια αστρολογικές εξελίξεις, που κατά τους ειδικούς είναι σημαντικές, όπως π.χ. ότι από τις 10 του μηνός κι έπειτα ο Δίας μπήκε στον Σκορπιό. Μπορεί να μην τα είχε υπολογίσει αυτά η Ζωή και να έχει και άλλο σχέδιο. Ή να την επηρέασε η αλλαγή (είναι Τοξότης, δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί να επέδρασε πάνω της η συναστρία). 

'Η να είναι απλώς άλλη μία περίπτωση σαν και εκείνες, που κάθε τόσο προαναγγέλλουν την συντέλεια του κόσμου, η οποία ποτέ δεν έρχεται. 

Πάντως, πρέπει κάποιος να πει στην Ζωή ότι είναι βασικός κανόνας της παιδαγωγικής ότι οι απειλές πρέπει να πραγματοποιούνται, αλλιώς... Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα και την εκκρεμότητα που άφησε ανοιχτή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημέρωσε πως η ανατροπή αναβάλλεται για το διάστημα 27-29 Οκτωβρίου. Για να συμπέσει με τους εορτασμούς της εθνικής επετείου, προφανώς...

Τελευταία τροποποίηση στις 14:40 - 16 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.