ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο «άνθρωπός μας στον Λευκό Οίκο» στον προθάλαμο της φυλακής...

Ο «άνθρωπός μας στον Λευκό Οίκο» στον προθάλαμο της φυλακής... Κύριο

13:36 - 31 Οκτ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του Προέδρου Τραμπ πέρυσι τέτοια εποχή, ο Πάνος Καμμένος έδινε συγχαρητήρια στον Τζορτζ Παπαδόπουλος, ένα έλληνα ομογενή, στέλεχος στο επιτελείου του Προέδρου και ειδικευμένου, υποτίθεται σε θέματα ενέργειας.

Λίγο αργότερα, ο Παπαδόπουλος επισκεπτόταν την Αθήνα, γινόταν δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Προκόπη Παυλόπουλο και έπινε ούζα με τον Καμμένο στο Μικρολίμανο.

Το μύθευμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έλεγε πως ο Τζορτζ Παπαδόπουλος θα ήταν ο «δικός μας άνθρωπος» στον Λευκό Οίκο. Τώρα βρίσκεται στον προθάλαμο μιας ομοσπονδιακής φυλακής…

Ο Παπαδόπουλος δήλωσε στις 5 Οκτωβρίου ένοχος και παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα στους ομοσπονδιακούς πράκτορες που ερευνούν το θέμα των παρεμβάσεων της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές. «Παρεμπόδισε την έρευνα του FBI που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τις πιθανές διασυνδέσεις ή τον ενδεχόμενο συντονισμό μεταξύ των προσώπων που συνδέονταν με την εκστρατεία και της ρωσικής κυβέρνησης με στόχο την ανάμειξη (της Μόσχας) στις προεδρικές εκλογές του 2016», αναφέρεται στο εισαγγελικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον συμβιβασμό που έχουν επιτύχει οι δικηγόροι του με την εισαγγελία ο Παπαδόπουλος προθυμοποιήθηκε να «καρφώσει», ώστε να πέσει στα μαλακά.

Είχε από καιρό καιρό απομακρυνθεί από τον κύκλο συμβούλων του Τραμπ, ασχέτως του αν ο Πάνος Καμμένος επέμενε ότι μέσω αυτού έχει τις άκρες του στον Λευκό Οίκο.

Πώς να αισθάνεται άραγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από όλα αυτά;

Τελευταία τροποποίηση στις 13:39 - 31 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.