ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απόλυτο ξεχαρβάλωμα: Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στο Πεντάγωνο!

Απόλυτο ξεχαρβάλωμα: Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στο Πεντάγωνο! Κύριο

16:08 - 17 Νοε 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Το απόλυτο ξεχαρβάλωμα που επικρατεί παντού καταδείχθηκε με την πρωτοφανή έφοδο και εισβολή που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας στο… υπουργείο Εθνικής Αμυνας!

Περίπου 20 άτομα, μέλη της οργάνωσης, έφτασαν στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και πλησίασαν την κεντρική είσοδο που οδηγεί στο γραφείου του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη. 

Η ομάδα των εισβολέων βγήκε από το μετρό στη λεωφόρο Μεσογείων, προσέγγισαν το υπουργείο, μπήκαν από την κεντρική είσοδο ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασφάλεια στο σημείο, πέταξαν φυλλάδια στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου και έφυγαν - χωρίς όχληση - όπως ακριβώς μπήκαν!

Θεωρητικά πρόκειται για τον καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα, παρά ταύτα φαίνεται πως για τον Ρουβίκωνα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. 

Σε ανακοίνωση στο Indymedia ο Ρουβίκωνα αναφέρει ότι επέλεξε την ημέρα του Πολυτεχνείου, «μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος» επειδή «ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)».

Κρίμα που δε ήταν εκεί ο Καμμένος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.