ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάντα μάχιμος ο Καραμέρος, στο στούντιο με φωσφοριζέ αδιάβροχο

Πάντα μάχιμος ο Καραμέρος, στο στούντιο με φωσφοριζέ αδιάβροχο Κύριο

15:58 - 18 Νοε 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Με την τραγωδία της Δυτικής Αττικής ακόμα -κυριολεκτικά- νωπή, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος αποφάσισε να μας αποδείξει πόσο έτοιμος είναι να αντιμετωπίσει κάθε φυσική καταστροφή. Ενδυματολογικώς τουλάχιστον.

Ο αντιπεριφερειάρχης θεώρησε θεμιτό να εμφανιστεί στο στούντιο του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά φορώντας φωσφοριζέ αδιάβροχο τύπου ΕΜΑΚ, σε μια απόπειρα να αναδείξει την ενεργή συμμετοχή του στην βοήθεια των πληγέντων από την κακοκαιρία, στην Δυτική Αττική.

Μάλιστα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι «είμαι όλη την ώρα μες στα ρέματα, εσύ Γιώργο με ξέρεις από το ρεπορτάζ, 20 χρόνια ελεύθερο έκανα…».

Μέχρι και ο βασιλιάς του νανογιλέκου, Άδωνις Γεωργιάδης το θεώρησε υπερβολή, αν κρίνουμε από το tweet που ακολούθησε. «Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν πάμε στα κανάλια, κρυβόμαστε λένε, πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες για 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code. Δεν βγάζεις άκρη», απάντησε ο Γιώργος Καραμέρος λίγο αργότερα, μη βρίσκοντας κάτι μεμπτό στην τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση.

Από τις στρατιωτικές στολές του Καμμένου στην φωσφοριζέ νιτσεράδα του Καραμέρου…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:10 - 18 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.