ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση ΝΔ σε κυβέρνηση και «Έθνος» Κύριο

18:43 - 09 Ιαν 2018
Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και την εφημερίδα "Έθνος" εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το οποίο χαρακτηρίζει «προβοκατόρικο».
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε συγκεκριμένα η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του  “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου - κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη - για το οποίο έχουμε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Η Κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.
Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη.
Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».
Το Έθνος είχε την Τρίτη πρωτοσέλιδο με τίτλο "Στοχοποιούν τον Καραμανλή" και μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στον Κώστα Καραμανλή για την οικονομική κρίση που βασανίζει τα χρόνια τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις εντός της ΝΔ.
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.