ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κουλούρια και μπουγάτσες… τα επιτεύγματα του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Κουλούρια και μπουγάτσες… τα επιτεύγματα του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη (βίντεο) Κύριο

13:45 - 11 Ιαν 2018
panayiotis

Από panayiotis

Σαντούρι, κουλούρι, μπουγάτσα και μετρό… Όλα σε έναν σκηνοθετικό αχταρμά, που μπερδεύει την Ιστορία της Θεσσαλονίκης με τα δήθεν επιτεύγματα της κυβέρνησης και που καταφανώς επιχειρεί να παρηγορήσει τους μονίμως παραπονούμενους Θεσσαλονικείς για την αδικία του κράτους των Αθηνών.

Αυτό είναι το πνεύμα του βίντεο που ετοίμασε η κυβέρνηση για μία επέτειο που μόνον εκείνη γιορτάζει: τον έναν χρόνο λειτουργίας του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Αν πιστέψει κανείς το βίντεο, με την λειτουργία του γραφείου η πόλη μεταμορφώθηκε. Αναβαθμίστηκε πολιτιστικά, έγιναν έργα υποδομής, απέκτησε λιμάνι και της έφεραν έως και παραλία…

Για να μην μιλήσουμε για το εβραϊκό νεκροταφείο, το Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών, και την διπλωματική παρουσία της πόλης, μέσω του… υπουργείου Μακεδονίας Θράκης!

Φυσικά, το βίντεο τελειώνει με ένα πλάνο της υπεύθυνης του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνας Νοτοπούλου σε κάποια από τις κρίσιμες συνεδριάσεις και την φωνή του Τσίπρα να λέει το νέο χαριτωμένο του σύνθημα, για κάθε χρήση: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»…

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι υπάρχει και μία προεκλογική νότα στο γραφικό αυτό βιντεάκι. Μάλλον όμως την έχουν ψιλοψωνίσει γενικώς κάποιοι στην κυβέρνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.